NEEM CONTACT MET ONS OP

The Art Group levert niet direct aan consumenten. Onze collecties worden bij diverse winkelketens, boekhandels en onafhankelijke verkopers aangeboden. Deze site is bedoeld ter ondersteuning van onze directe afnemers en voor hen die dat willen worden.

Wilt u meer informatie over de collecties van The Art Group? Over onze verkoopondersteuning? Wilt u graag een proefcollectie ontvangen of een afspraak maken met een van onze vertegenwoordigers? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze benadering is illustratief voor onze visie. Daar wordt iedereen vrolijker van.

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. De digitale mailing komt een aantal keer per maand in uw mailbox en geeft informatie over nieuwe collecties, aanvullingen in de collecties of wetenswaardigheden over beurzen en dergelijke. Hiernaast kunt u zich inschrijven. Vul uw gegevens in en vink de hokjes boven de 'verzenden' knop aan of klik hier.

Volg ons op Instagram en Pinterest, daar posten we af en toe een aardig beeld uit een van de collecties, of een oproep voor de consument om toch eens wat vaker een kaartje te sturen. U kunt de icoontjes op de homepage vinden.

CONTACTGEGEVENS

The Art Group is een groothandel in wenskaarten en cadeau artikelen en levert in die hoedanigheid enkel aan bedrijven.

The Art Group
Hunneperkade 40
7418 BT Deventer
T: 0570 – 63 86 00
E: info@theartgroup.nl
KvK nr: 04037936

Contactformulier

    Ja, ik ga akkoord met het privacy beleid
    Ja, ik wil mij graag inschrijven voor de nieuwsbrief